Met sprongen vooruit

  • Pigmans Ras Janssen Notarissen
  • Astrid Mertens
  • Eindhoven

Met sprongen vooruit

"We hadden al veel eerder moeten overstappen." Dat zegt men vaak achteraf. Zo dacht ook Astrid Mertens van Pigmans Ras Janssen Notarissen. "We hebben echt een traumatische ervaring achter de rug. De aandacht die ik juist niet voor ICT wilde hebben, moest ik er wel voor hebben."

VERTROUWEN

“Eigenlijk is ICT net zoals mijn auto. Ik wil gewoon dat het werkt en dat ik er verder niet naar om hoef te kijken", aldus Astrid Mertens van Pigmans Ras Janssen Notarissen. "CleverIT is een partner die dit voor ons realiseert en die ik daarin vertrouw. Het is ontzettend prettig om met een betrouwbare partner samen te werken waarvan je weet dat wat ze doen daadwerkelijk werkt, ook als je er zelf niet (meer) naar kijkt. ICT speelt tenslotte bij Pigmans Ras Janssen Notarissen een belangrijke rol. Alles wat zij doen, valt of staat met het feit dat de computer het doet en de systemen werken."

Inmiddels bestaat het notariskantoor, waarvoor in de jaren '50 de basis werd gelegd, uit 4 notarissen en vele medewerkers. Astrid Mertens is één van de vier notarissen bij Pigmans Ras Janssen en specialiseert zich in ondernemingsrecht, familierecht en alles wat daar bij hoort. Door een product op maat te leveren, dat past bij de klant en de situatie, kiezen veel klanten voor Pigmans Ras Janssen. "Wij leveren kwaliteit en denken mee op een andere manier. Hierin hadden we meteen een klik met CleverIT."

BESCHIKBAARHEID

Hoe idioot het ook klinkt: de spanning iedere ochtend of alles wel werkt.

"Vaak ging ik in het weekend kijken of alles nog werkte zodat we maandag direct konden beginnen. Misschien hebben we ook wel te lang volgehouden, maar je wil iemand ook ruim de kans geven om te verbeteren. Achteraf bezien zeker tè lang. Op een zeker moment was de maat vol en hebben we toch de zakelijke beslissing genomen en niet meer gekozen voor de loyaliteit. Het werd tijd om een andere ICT partner te kiezen."

 

  

 

 

  

DE OVERSTAP

"Toen we besloten over te stappen naar CleverIT, was ik blij verrast dat ik niet naar kantoor hoefde en zelfs niets hoefde te doen. Op een zaterdag kregen we een verbod om in te loggen, maar dat was goed te doen! Toen ik maandag arriveerde op kantoor werkte alles 'gewoon'. Ook als ik bel of een e-mail stuur, met één van mijn 'digibete' vragen, krijg ik direct een heldere instructie of zelfs met een plaatje waar ik moet klikken".

We zijn echt van een -1 naar een 10 gegaan.

Pigmans Ras Janssen Notarissen werkte voorheen met een server op locatie. Met CleverIT als partner maakten ze de overstap naar een volledige cloud omgeving. "Een migratie is altijd spannend. We hebben dit al een paar keer eerder meegemaakt. Je moet vaak dagen en zelfs in het weekend op kantoor zijn. Ik zag op tegen een half werkend systeem na de migratie, waar nog werk aan zou zijn om het weer optimaal te laten functioneren."

Met alle onzekerheden en vragen kon ik bij CleverIT terecht; dat is fijn en stelt gerust.

VERRAST

“Je wordt veel kritischer als alles zo goed werkt. Je legt de lat steeds hoger. Dingen die al 100 jaar op een bepaalde manier draaien, worden nu door een kritische buitenstaander onder de loep genomen en aangepast. Gesprekken met onze software leverancier worden gevoerd, om het door hen geleverde programma beter te laten werken.”

“CleverIT denkt constructief mee en vooral in oplossingen. Ik heb nu meer vertrouwen en ik weet dat er iemand met me meekijkt als ik vragen heb. Ik ben er heel blij mee en zou jullie zeker aanbevelen bij anderen!”