Ook klankbord bij IT-beslissingen

  • Van de Vin Ramen en Kozijnen
  • Mathee van de Vin (rechts) en Frank Jansen (links)
  • Eindhoven

Ook klankbord bij IT-beslissingen

"CleverIT staat met beide benen op de grond, heeft kennis van zaken, zoekt altijd naar de beste oplossing en is goed bereikbaar. Naast WerkplekOveral hebben we sinds september 2019 door de stop van ISDN ook onze telefonie bij CleverIT ondergebracht. Bovendien zijn ze ons klankbord bij IT-beslssingen." 

VAN ALTIJD GEDOE, NAAR ALLES PRIMA IN ORDE

“We zouden zomaar al 10 jaar klant kunnen zijn van CleverIT”, steekt Mathee van de Vin van wal. “Voor die tijd hadden we het systeembeheer uitbesteed aan een partij die op dat moment veel gebruikmaakte van eigen geprogrammeerde oplossingen. Door de snelle veranderingen op IT-vlak, liepen zij echter continu achter de feiten aan. Toen we met CleverIT in contact kwamen, was de klik er meteen, een gevoel van ‘wij begrijpen elkaar’, dit komt wel goed.” 

RUST EN VERTROUWEN

“Al vrij snel hebben we toen belangrijke IT-projecten aangepakt. Dingen die bij onze vorige IT-partner niet vanzelfsprekend waren, waren nu ineens allemaal snel en goed geregeld. Dat gaf direct rust en vertrouwen” gaat Mathee verder. 

“Van altijd gerommel en gedoe met IT, ervaren we nu met CleverIT juist rust. Bovendien zijn ze altijd bereikbaar, ook al is het 6:30 uur in de ochtend.” 

BIJNA GEEN STORINGEN 

“We hebben de afgelopen jaren ook steeds meer ingezet op de digitalisering van onze workflow. Daar hadden we CleverIT hard bij nodig en dat heeft altijd heel goed uitgepakt”, aldus Mathee. “Ook het werken in de Cloud heeft daar een enorme bijdrage aan geleverd. We werken nu bijna storingsvrij; het draait gewoon. Dat was voordat we met CleverIT gingen samenwerken niet altijd vanzelfsprekend”, voegt Frank toe. 

IT-PARTNER EN KLANKBORD

“Binnen ons bedrijf werken we met verschillende systemen en applicaties, die goed geïntegreerd moeten worden in het geheel. Niet alleen regelt CleverIT dat voor ons, ze adviseren ons ook als onafhankelijke partij wanneer we bijvoorbeeld een nieuwe applicatie willen aankopen. Is het een juiste keuze? Waar moeten we rekening mee houden?” Dat wordt als heel prettig ervaren.