Collega op afstand

  • Perrée & Partners
  • Willem van den Berg
  • Eindhoven

Collega op afstand

“Ik heb het idee dat CleverIT meer een collega van ons is, op afstand. Het contact is gewoon heel fijn. Bijvoorbeeld als ik een laptop bestel op vrijdagmiddag vijf voor vijf, dan ligt die hier dinsdag geïnstalleerd en wel.”


 Willem van den Berg, manager Financial Service bij Perrée & Partners

Schaalbare ICT

Perrée & Partners is sinds 2011 klant bij CleverIT. Willem van de Berg is verantwoordelijk voor ICT en deelt zijn ervaring. “We maken gebruik van WerkplekOveral. De laatste jaren groeien we hard, dit door overname van verzekeringskantoren. Inmiddels zijn we in vijf jaar tijd van 13 naar zo’n 80 collega’s doorgegroeid. Hierdoor kwamen we ook steeds meer ICT vraagstukken tegen.”
 
“Het grote voordeel is dat CleverIT alles regelt en wij alleen een computer neer hoeven te zetten. Daarnaast zijn er ook migraties met andere systemen nodig. Als er zo’n overname plaatsvindt, dan bel ik Sander (rechts op de foto).  Ik zeg dan: binnen 2 weken hebben we een overdracht, zorg dat het geregeld wordt. CleverIT pakt het dan op en ik hoef me daar vervolgens niet meer druk over te maken.”

 

CleverIT staat altijd voor ons klaar. Ook buiten kantoor uren.

Hoge service

“Ik heb het idee dat ze meer een collega van ons zijn, op afstand. Prettig aan de samenwerking is dat ze ons ook tips geven. Bijvoorbeeld over de ordening van het systeem. Én als ik bel wordt er altijd opgenomen, ook als het vrijdagnacht is. Gelukkig komt dat niet vaak voor,” vertelt Willem lachend.

Oplossingsgericht

“Uiteraard hebben we wel eens iets, maar dat wordt altijd snel opgelost. Ze hebben het ook nooit over contracten, volgens mij lossen ze meer op dan ze (contractueel) zouden hoeven. We hebben ook leveranciers die volgens de letter van het contract werken. Als je hen belt vragen ze eerst naar een ticketnummer i.p.v. naar je vraag. Met CleverIT werkt dat gelukkig niet zo en dat is een stuk prettiger!”

Geen ticketnummer, maar luisteren naar de vraag en deze oplossen!

 

Informatiebeveiliging

Wat is de meerwaarde voor Perrée & Partners dat CleverIT ISO 27001 gecertificeerd is? Het is uiteraard fijn dat een partner daaraan voldoet. Zeker omdat wij moeten voldoen aan de AVG. CleverIT heeft hiervoor geregeld dat er een verwerkersovereenkomst is opgesteld. Daarnaast is het prettig om te weten dat ze aan de informatiebeveiligingsnorm voldoen. Mocht iemand van ons zijn laptop laten liggen, dan weet je dat deze goed beveiligd is. Eigenlijk is ISO 27001 een bevestiging (van een andere partij) van hetgeen wat wij al wisten.”