Goede partners

  • XXImo
  • Lex Broekhuizen
  • 's-Hertogenbosch

Goede partners

‘Eens in de zoveel tijd krijg ik na een serviceverzoek aan CleverIT een tevredenheidscheck. Door de jaren heen heb ik deze altijd positief gewaardeerd, op één keer na. En toen ging vijf minuten later de telefoon: ‘Hallo met Christian van CleverIT. Vertel, dan lossen we het direct op”. Kortom, we gaan als goede partners met elkaar om en zijn een heel tevreden klant!’

Lex Broekhuizen CFO XXImo Mobility Card

Lex 

PROACTIEF & MEEDENKEN

In 2011 is XXImo Mobility Card partner geworden van CleverIT. XXImo neemt naast WerkplekOveral ook de hardware van CleverIT af. Lex Broekhuizen, CFO XXImo vertelt over de samenwerking. 

“Voorheen hadden we een eigen server op kantoor staan, wat vroeg om de nodige zorg zoals een eigen serverruimte, onderhoud etc. Dit wilden we anders. Om onze kantoorautomatisering te outsourcen zochten we een partij die proactief met ons mee denkt én die toekomstbestendig is. “Een partij die kijkt welke mogelijkheden en oplossingen er op de markt zijn en ons daarover adviseert.”

 

 
 
"Met CleverIT hebben we de partner gevonden die hiervoor zorgt!"

“XXImo heeft een platform voor klanten waaraan eigen IT-specialisten werken.  Vanuit CleverIT wordt er direct met hen geschakeld om ervoor te zorgen dat alles goed op elkaar aan blijft sluiten.” 

24/7 & FLEXIBEL

Lex vertelt: “Flexibiliteit is voor ons belangrijk. XXImo is 24/7 geopend en als dat nodig is moeten we iemand kunnen bereiken. Gelukkig kan dat ook bij CleverIT!” 

“Daarnaast zijn we de afgelopen tijd sterk gegroeid van 8 naar zo’n 26 medewerkers in Nederland,  België en Duitsland. Door WerkplekOveral is flexibel werken voor iedereen mogelijk.”

 
 
 
“Een internetverbinding is voldoende om te kunnen werken. Of dat nu Nederland, België of Duitsland is."

 

GOED BEVEILIGD

“XXImo beheert veel klantgegevens. Voor ons is het van belang dat alles zo goed mogelijk beveiligd is, ook in het kader van de AVG. Dat CleverIT ISO 27001 gecertificeerd is dan ook fijn.”

“Een andere praktische oplossing op het gebied van informatiebeveiliging is de 2-factor authenticatie. Op deze manier log je tweemaal in; één keer met een persoonlijk wachtwoord en daarna met een app die telkens een nieuw wachtwoord genereert.”

“Mocht je dan een keer je laptop onbeheerd achterlaten, dan kan niemand bij de informatie op WerkplekOveral. Wel zo veilig,” aldus Lex Broekhuizen.