CleverSoftware

Onze IT-specialisten zitten nooit stil. Komen ze een onvolkomenheid tegen dan verzorgen ze software om dit op te lossen. Voorbeelden hiervan zijn:

Beveiligde inlog met two-factor authenticatie

Bij WerkplekOveral wordt een token en een authenticator app geleverd waarmee de toegang beveiligd wordt tot het eigen netwerk. Je logt in met je eigen inlognaam en wachtwoord en vervolgens met de code op de token of app, die elke 30 seconde ververst wordt. De two-factor authenticatie werkt met Windowsservers en met alle software die deze ondersteund.

  

  

Oplossing voor persoonlijk digitaal briefpapier

Wil je digitaal een brief, notitie of memo op briefpapier verzenden? Makkie met onze oplossing voor digitaal briefpapier. Je maakt een brief in Word, kiest het briefpapier en slaat het geheel op als pdf. Er kunnen meerdere huisstijlvarianten worden ingevoerd.

Uitgebreide spamfilter

De ervaring leert dat Office 365 nog wel eens spam doorlaat. Erg vervelend. Om die reden verzorgen we een uitgebreide spamfilter die een extra scan uitvoert.

  

  

E-mail archivering

Kiezen welke mails moeten worden bewaard, omdat een mailbox vol zit? Dat is verleden tijd met e-mail archivering. E-mails ouder dan een jaar worden uit de e-mailmap gehaald, maar blijven toegankelijk.

E-mail bewaarkluis (compliancy)

Is het voor je beroep van belang dat inkomende en uitgaande e-mails zorgvuldig bewaard blijven? Voor naslagwerk of juridische bewijslast. Dan is de e-mail bewaarkluis de oplossing. E-mails worden zo opgeslagen zodat enkel (geautoriseerde personen) erbij kunnen.

  

  

Oplossing op maat?

Is een softwareoplossing nodig die hier niet bij staat. Laat het ons weten, dan kijken we samen verder.