optimale informatiebeveiliging

Om uw data en applicaties in de Cloud optimaal te beschermen hanteren we al jaren strenge eisen rondom informatiebeveiliging. Met de aankomende Algemene Verordening Persoonsgegevens (mei 2018) en de steeds vaker voorkomende DDoS en ransomeware besmettingen, vonden wij het van belang om de veiligheid ook eens door een externe partij te laten testen. En met succes, want sinds december 2017 is CleverIT ISO 27001 gecertificeerd.

WerkplekOveral optimaal beveiligd

Door het behalen van de NEN ISO/IEC 27001:2013 voldoet de WerkplekOveral oplossing aan de laatste eisen voor informatiebeveiliging. Voor uw organisatie houdt dit (naast een gerust gevoel) in dat uw accountant vaak geen audit meer hoeft uit te voeren.

Wat houdt ISO 27001 in? 

ISO 27001 is een internationale standaard als het gaat over informatiebeveiliging. In deze standaard staat hoe CleverIT procesmatig met het beveiligen van informatie omgaat, met als doel om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van uw informatie zeker te stellen.

Hoe weet u of de ISO 27001 certificering daadwerkelijk verkregen is?

Veel bedrijven geven aan te werken volgens de norm van ISO 27001, dit is mooi maar nog geen garantie. Pas na een uitgebreid traject met een door ISO geaccrediteerd bedrijf wordt een ISO 27001 certificering toegekend. Via het ISO register kunt u achterhalen of een certificering ook daadwerkelijk is verkregen. 

Bent u benieuwd naar de exacte invulling van ISO 27001 door CleverIT? Neem gerust contact met ons op.