Overstappen

Ontdek hoe ook bij uw organisatie de werkplekautomatisering beter kan, slimmer kan, anders kan. CleverIT helpt bedrijven met het ontdekken van het probleem en gaat voor uw organisatie op zoek naar een passende en slimme oplossing. Vaak wordt ICT (gedeeltelijk) uitbesteed omdat organisaties van mening zijn dat ICT geen strategische kerntaak is. Ook besteden organisaties ICT uit vanwege financiële redenen. We laten u graag zien hoe we stap voor stap met u meedenken over een slimme manier van ICT uitbesteding en het werken in de cloud.

Inventarisatie

ICT leidt helaas nog te vaak tot hoofdbrekens. Vaak zijn het dienstverlenende bedrijf en de opdrachtgever niet optimaal op elkaar ingespeeld.  CleverIT identificeert zich volledig met de doelstellingen van een organisatie zoals: bediening van nieuwe markten, levering van nieuwe diensten, toename aantal klanten, omzet verhoging, marge verbetering, aanbrengen van focus, toetreden nieuwe partner of overnames.

 

Wanneer u contact opneemt met CleverIT gaan wij aan de slag  en wordt geïnventariseerd tegen welke belemmeringen u op ICT gebied aanloopt bij het realiseren van uw (nieuwe) bedrijfsdoel(en). CleverIT inventariseert waar de pijnpunten zitten en kijkt vervolgens hoe deze kunnen worden verbeterd. Wij weten namelijk dat het anders kan en zetten graag die eerste stap met u naar een ultiem resultaat.

 

 

 

 

Advies

Wanneer helder is waar u tegenaan loopt en wat uw toekomstplannen zijn op het gebied van ICT en bedrijfsvoering, wordt in samenspraak met u bepaald welke mogelijkheden er zijn. De oplossing moet voor u maximaal voordeel opleveren. Wij laten u ontdekken wat anders kan op het gebied van ICT en maken samen de keuze welke oplossing het best bij uw vraag past. 

Om deze oplossing te realiseren neemt CleverIT, in nauw overleg, de regie èn draagt direct verantwoordelijkheid.  We denken bij alle stappen aan uw bedrijfsvoering en zorgen ervoor dat ICT zaken logisch en eenvoudig in elkaar grijpen. Daarmee bent u prettig en kundig ontzorgd.

Onze dienstverlening is ingericht als altijd een intensieve wisselwerking met de klant, waarbij de voor succes noodzakelijke verbindingen worden geïdentificeerd en aangaan. Dit borgt de uitwisseling van kennis zodat ideeën tot concrete ICT oplossingen kunnen worden gebracht.

Realisatie

Uit ervaring weten wij als geen ander dat factoren als veiligheid, integriteit, betrouwbaarheid, beschikbaarheid, performance en prijs van belang zijn bij de overname van ICT. In tegenstelling tot wat er vaak wordt gedacht hoeft een nieuwe ICT oplossing geen overlast te veroorzaken of capaciteit te kosten. Een overstap naar een nieuwe oplossing moet volgens CleverIT naadloos aansluiten bij de oude oplossing. Uw medewerkers hoeven hierdoor geen tijd te reserveren voor de overstap. Onze gefaseerde en bewezen aanpak voor de overname van ICT wordt gedaan zonder verstoring van de bedrijfsvoering.

Technische inventarisatie (fase 1)

Allereerst wordt de huidige ICT omgeving door een technisch expert geïnventariseerd. Hiermee zorgen we ervoor dat de nieuwe omgeving minimaal dezelfde werking heeft als voorheen. Daarnaast worden uw wensen m.b.t. nieuwe mogelijkheden geïnventariseerd, zodat er meteen verbeterslagen kunnen worden doorgevoerd.

Testen (fase 2)

In deze fase wordt de nieuwe omgeving gereed gemaakt. Hiervoor wordt een kopie van de bestanden, e-mails en bedrijfsspecifieke applicaties overgezet naar de nieuwe omgeving. Deze omgeving kan dan worden getest op kwaliteit en snelheid. In deze fase draait de oude omgeving naast de nieuwe omgeving. Op deze manier is overstappen naar de nieuwe omgeving van CleverIT geheel risicovrij.

Migratie (fase 3)

In deze fase wordt gestart met 'de verhuizing'. CleverIT regelt de volledige overstap van de huidige omgeving naar de nieuwe. De nieuwste versie van onder andere de e-mail, alle data en bedrijfsspecifieke software worden gesynchroniseerd met de omgeving van CleverIT. Alle printers en overige apparaten worden gekoppeld aan de nieuwe omgeving. Door de voorbereiding in de testfase is de migratiefase zéér kort. Medewerkers van uw organisatie kunnen de volgende werkdag volledig ongestoord starten met het werken in hun nieuwe omgeving.

Evaluatie (fase 4)

Na de migratie wordt nauwlettend in de gaten gehouden hoe het systeem werkt en wat uw ervaring ermee is. In deze fase worden de puntjes op de 'i' gezet zodat de gebruiksvriendelijkheid nog meer wordt verhoogd.

 

 

 

Meebewegen

Uw doel is ons doel. Wijzigt uw doel, dan bewegen wij als ICT partner mee. CleverIT staat dagelijk voor u klaar om zowel praktische gebruikersvragen als strategische en complexe ICT vraagstukken te beantwoorden en op te lossen. Wat ons 'clever' maakt is dat we niet alleen het probleem oplossen, maar vooral de oorzaak aanpakken. Dit zorgt ervoor dat veel problemen slechts één keer voorkomen.